Cuina negra

Va començar com la reforma d’una cuina i va acabar convertint-se en un espai integral.


El projecte es centra en la reforma d’una planta primera d’una casa entre mitgeres al barri de l’església de Sant Sadurní d’Anoia. La planta primera original estava formada per 3 espais: la cuina, l’accés a la planta amb un bany, i la sala d’estar i menjador. Aquestes tres zones estaven separades per parets de càrrega.

La primera fase del projecte es centra en l’aspecte estructural, amb l‘objectiu d’aconseguir una planta primera totalment diàfana. Aconseguit aquest resultat el projecte segueix el mateix fil argumental d’entendre la planta com un sol espai. És per això que es crea un moble de paret que contindrà tant la cuina, l’armari del rebedor com el moble de la sala d’estar que manté la icònica llar de foc de la casa original. El color negre dota d’elegància a aquest l’espai però també es complementa a la perfecció amb el client.


Projecte:

Reforma interior Habitatge Unifamiliar entre mitgeres

Emplaçament:

Sant Sadurní d’Anoia

Expedient:

19/058

Fotografia:

LIA FOTOGRAFIA