Casa Celobert

Els clients de la CASA CELOBERT ens van venir a veure per fer realitat el seu somni. El resultat obtingut reflecteix la complicitat existent entre propietaris i el nostre equip.


La CASA CELOBERT es situa a la part més alçada del barri del Pla del Mestres de Sant Sadurní d’Anoia, dins d’una zona de cases unifamiliar aïllades. La voluntat dels promotors era desenvolupar la totalitat del programa de l’habitatge en planta baixa.

La planta de la casa consta d’una geometria en forma de “C” articulada per un pati central com si d’un celobert es tractés. L’accés al solar es realitza de forma porxada a través de la façana Sud i a través d’un porxo cobert per una pèrgola de formigó en façana Est, que es transforma en una piscina i dóna accés al pati a celobert.

L’entrada principal a la casa es situa a l’ala central que està orientada a Est i Oest, donant accés a un passadís que conté l’escala i una galeria d’art. Aquest passadís dona accés a dos dormitoris i un estudi, dotats d’una segona circulació interior entre ells i orientats a Oest. L’ala principal de la casa està orientada a Sud i conté la zona de dia. Finalment la tercera ala, amb orientació Nord-Sud, es destina a la Suite de la casa. La CASA CEL OBERT gira al voltant del celobert.

En planta soterrani es situa el pàrquing i una gran sala de festes. El pàrquing rep llum natural a a través de galería d’art de planta baixa i sota l’escala es situa un jardí interior que dota al parquing d’un pati interior.
Constructivament tenim un sistema de façana ventilada de gran format. Les peces porcelàniques de façana tenen un format de 3×1 metres, i queden separades del tancament de l’edifici creant una càmara ventilada que també conté aïllament tèrmic. Interiorment l’edifici té una segona càmara per passar instal·lacions que també està aïllada tèrmicament. En coberta també es dobla l’aïllament per la part superior i inferior del forjat.

A nivell energètic la casa està qualificada amb una certificació energètica lletra A. El sistema de climatització està format per un sistema elèctric d’aerotèrmia global que cobreix la demanda de ACS com la climatització de tota la casa. S’instal·la un sistema de terra radiant i refrescant amb el control d’aire per evitar la condensació. Un cop finalitzada la casa aquesta es suplementa amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques que provoca un estalvi del 30% en la factura de la llum.

La casa té un sistema domòtic descentralitzat, és a dir, cada part domotitzada està fet amb la passarel·la corresponent amb material de la seva marca.

Il·luminació i persianes: La domòtica està feta a través d’un sistema DALI, que té funcionament punt a punt, amb pantalla a la paret i el mòbil (dintre i fora de casa). Aquest sistema també te un programa per fer una simulació de presència en cas que la gent estigui un període llarg fora de casa.

Calefacció: La domòtica està feta a través de la passarel·la d’UPONOR, podem controlar la calefacció punt a punt, amb pantalla a paret i el mòbil (dintre i fora de casa).

Aerotèrmia: A través de la passarel·la de la PANASONIC podem controlar la màquina físicament i pel mòbil (dintre i fora de casa), també pel mòbil podem veure gràfiques de consum, hores de funcionament, rendiment de la màquina, temperatura exterior, etc…


Projecte:

Habitatge Unifamiliar Aïllat i Piscina

Emplaçament:

Sant Sadurní d’Anoia

Expedient:

16/098

Fotografia:

LIA FOTOGRAFIA

Video:

Fes clic aquí