Cuina blanca

I els clients ens van proposar posar la zona de dia en la planta primera del dúplex....


La reforma d’aquest dúplex pretén traslladar la zona de dia a la planta superior del dúplex, amb la voluntat de potenciar la comunicació de la sala i la cuina amb les terrasses actualment infrautilitzades.

És per això que en planta primera es crea un espai diàfan amb una cuina oberta que potencia la seva il·lumincació amb l’obertura d’un lluernari central, que dotarà a l’escala i a l’accés inferior de molta més llum. A la zona de la sala d’estar s’ubica un gran llar de foc i a la zona de menjador s’acompanya d’una zona d’estudi i lectura. Aquests dos espais tenen parets amb detalls d’obra vista blanca.


Projecte:

Reforma interior de dúplex

Emplaçament:

Sant Sadurní d’Anoia

Expedient:

18/203

Fotografia:

LIA FOTOGRAFIA